Album - परीक्षा दस के
Song - Pariksha Das Ke
Singer - Khesari Lal Yadav, Anupma Yadav
Lyrics - Vishal Bharti
Music - Arya Sharma
—— म्यूज़िक ——
प्यार के गुलाब मुरझातावे रानी हो
तनी छिरिक दs मोहब्बत के पानी हो
देखs ना ना तs मुरझा जाई हो
हम का करी
प्यार के गुलाब मुरझातावे रानी हो
तनी छिरिक दs मोहब्बत के पानी हो
अच्छा
तs तनी ताक दs ना तू हँस के
पानी डाल दs
शुरू होखेवाला बा परीक्षा दस के
फेल करवईबs का कोरा में कस के
शुरू होखेवाला बा परीक्षा दस के
फेल करवईबs का कोरा में कस के
परीक्षा भर बरदास करs
—— म्यूज़िक ——
बिगड़ी रिजल्ट होई घर में बवाल होबुझs ऐ सोना बा जीवन के सवाल होअरे गैस किताब लेके आईल बानीका ?आवs
अरे खा जनि भाव घाव लागता दिल पsदरs ना नून हमरा लभ वाला फील पsअच्छातs काहे भागतारु तू डँस केतs का करी ? बोलs
अरे शुरू होखेवाला बा परीक्षा दस केफेल करवईबs का कोरा में कस केशुरू होखेवाला बा परीक्षा दस केफेल करवईबs का कोरा में कस के
—— म्यूज़िक ——
खेसारी विशाल डर मन में समाईल बा
लभ के चक्कर में सब सिs लेबस पिछुआईल बा
ऐ हो
आरे सब प्रश्न के उत्तर कोरवे मे मिल जाई
आरे हो जाइबु पास धनी लगे तू आव
ना
संजय सोनु के ना तू दहकाव
त दूर तोहसे रहल नईखे बस के
अच्छा त पिटवाइए के मनबs
अरे शुरू होखेवाला बा परीक्षा दस के
फेल करवईबs का कोरा में कस केशुरू होखेवाला बा परीक्षा दस केफेल करवईबs का कोरा में कस के
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pariksha Das Ke - Khesari Lal Yadav & Anupama Yadav (Bhojpuri Song Lyrics)
-- Music --
Pyar Ke Gulab
Murajhatave Rani Ho
Tani Chhirik Da Mohabbat Ke Pani Ho
Dekha Na Na Ta Murjha Jai Ho
Ham Ka Kri
Tani Chhirik Da Mohabbat Ke Pani Ho
Dekha Na Na Ta Murjha Jai Ho
Ham Ka Kri
Pyar Ke Gulab Murajhatave Rani Ho
Tani Chhirik Da Mohabbat Ke Pani Ho
Achha
Ta Tani Tak Da Na Tu Hans Ke
Pani Dal Da
Shuru Hokhewala Ba Pariksha Das Ke
Phel Karwaiba Ka Kora Men Kas Ke
Shuru Hokhewala Ba Pariksha Das Ke
Phel Karwaiba Ka Kora Men Kas Ke
Pariksa Bhar Bardas Kara
-- Music --
Bigadi Rijalt Hoi Ghar Me Bawal Ho
Bujha Ae Sona Ba Jiwan Ke Sawal Ho
Bujha Ae Sona Ba Jiwan Ke Sawal Ho
Are Gais Kitab
Leke Aail Bani
Ka ?
Aawa
Are Kha Jani Bhav Ghav Lagta Dil Pa
Dara Na Nun Hamra
Labh Wala Phil Pa
Achha
Ta Kahe Bhagtaru Tu Dans Ke
Ta Ka Kri ? Bola
Are Shuru Hokhewala Ba Pariksha Das Ke
Phel Karwaiba Ka Kora Men Kas KeShuru Hokhewala Ba Pariksha Das Ke
Phel Karwaiba Ka Kora Men Kas Ke
-- Music --
Khesari Vishal Dar
Man Me Samail Ba
Labh Ke Chakkar Men Sab SiLebas Pichhuail Ba
Ae Ho
Are Sab
Prashn Ke Uttar Korve Me Mil Jai
Are Ho Jaibu Paas Dhani Lage Tu Aaw
Na
Sanjay
Sonu Ke Na Tu Dahkav
Ta Dur Tohse Rahal Naikhe Bas Ke
Acha T Pitvaiye Ke Manaba
Are Shuru Hokhewala Ba Pariksha Das Ke
Phel Karwaiba Ka Kora Men Kas KeShuru Hokhewala Ba Pariksha Das Ke
Phel Karwaiba Ka Kora Men Kas Ke
भोजपुरी संगीत जगत के मशहूर गायक खेसारी लाल यादव और अनुपमा यादव ने मिलकर एक नया गीत "परीक्षा दस के" प्रस्तुत किया है। इस गीत के बोल विशाल भारती ने लिखे हैं, जबकि संगीत आर्य शर्मा ने तैयार किया है।
गीत की शुरुआत में नायक अपनी प्रेमिका से कहता है कि उसके प्यार का गुलाब मुरझा रहा है और उसे मोहब्बत के पानी की जरूरत है। वह आग्रह करता है कि वह मुस्कुराकर उसकी ओर देखे, ताकि उसके प्यार की ताजगी बनी रहे। नायिका जवाब में कहती है कि परीक्षा दसवीं की शुरू होने वाली है, और वह पूछती है कि क्या नायक उसे अपने आलिंगन में कसकर फेल करवाना चाहता है।
गीत में नायक-नायिका के बीच की छेड़छाड़ और रोमांटिक संवादों को मजेदार तरीके से प्रस्तुत किया गया है। पंक्तियाँ जैसे "प्यार के गुलाब मुरझातावे रानी हो, तनी छिरिक दs मोहब्बत के पानी हो" नायक की भावनाओं को बखूबी व्यक्त करती हैं। संगीतकार आर्य शर्मा ने पारंपरिक भोजपुरी धुनों के साथ आधुनिक संगीत का समावेश कर गीत को और भी आकर्षक बना दिया है।
आप इस गाने का आनंद नीचे दिए गए लिंक पर क्लिक करके ले सकते हैं:
0 टिप्पणियाँ