Movie - Fasal
Song - Maroon Color Sadiya
Singer - Neelkamal Singh, Kalpana Patowary
Lyrics - Pyare Lal Yadav
Music - Om Jha

-- म्यूजिक --


देखतानी मीठी मीठी मुस्की तू मारs तारs
टूकू टुकू अइसे काहे निहारs तारs

देखतानी मीठी मीठी मुस्की तू मारs तारs
टूकू टूकू अइसे काहे निहारs तारs
काथि चले तोरा मन में सवरिया हो…
हटे हटवले ना हटे नजरिया हो
जान मारे जान हो मरून कलर सड़िया
मन करे कस लिहिं भर अकवरिया हो
जान मारे जान हो मरून कलर सड़िया


 -- म्यूजिक --


बिजली तू ढाहतारु
दिलवा प हमरा हो
आपन डोलाइके कमरिया
हवे नैना तोहार लुटेरा
नीरखेला कमर के घेरा
उठे अजबे गजब के नाशा
जनि अइसे मतिया फेरा
साच ह के करेला मस्करिया हो…
लागल बा फॉल तीको लहरेला झलारिया
जान मारे जान हो मरून कलर सड़िया
मन करे कस लिहिं भर अकवरिया हो
जान मारे जान हो मरून कलर सड़िया


-- म्यूजिक --


कहवा से पवले बाड़ू
अईसन सुरतिया हो
कजरा तs छेदतावे छतिया
तूही सौख सिंगार ये सजना
जर जेवर सगरो गहना
सब कुछ तहराला बाटे
कजरा सुरमा चाहे अजना
तोहरा नाम बाटे सगरो उमिरिया हो…
पुरवा झकोर मारे उड़े अचरिया हो
जान मारे जान हो मरून कलर सड़िया
मन करे कस लिहिं भर अकवरिया हो
जान मारे जान हो मरून कलर सड़िया

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maroon Color Sadiya - Neelkamal Singh & Kalpana Patowary (Bhojpuri Song Lyrics)

-- Music --

Dekhatani Mithi Mithi Muski Tu Mara Tara
Tuku Tuku AiseKahe Nihara Tara

Dekhatani Mithi Mithi Muski Tu Mara Tara
Tuku Tuku AiseKahe Nihara Tara
Kathi Chale Tora Man Me Sawariya Ho…
Hate Hatavale Na Hate Najariya Ho
Jaan Mare Jaan Ho Maroon Color Sadiya
Man Kare Kas Lihi Bhar Akavariya Ho
Jaan Maare Jaan Ho Maroon Color Sadiya


-- Music --
Bijali Tu Dhaha Taru
Dilawa Pa Hamara Ho
Apan Dolai Ke Kamariya
Hawe Naina Tohar Lutera
Nirakhela Kamar Ke Ghera
Uthe Ajabe Gajab Ke Nasha
Jani Aise Matiya Phera
Sach Ha Ke Karela Maskariya Ho…
Lagal Ba Phol Teeko Laharela Jhalaariya
Jaan Mare Jaan Ho Maroon Color Sadiya
Man Kare Kas Lihi Bhar Akavariya Ho
Jaan Maare Jaan Ho Maroon Color Sadiya

-- Music --
Kahava Se Pavale Badu
Aisan Suratiya Ho
Kajara Ta Chhedatawe Chhatiya
Tuhi Saukh Singar A  Sajana
Jar Jevar Sagaro Gahna
Sab Kuchh Taharala Bate
Kajara Surama Chahe Ajana
Tohara Naam Bate Sagaro Umiriya Ho…
Purava Jhakor Mare Ude Achariya Ho
Jaan Mare Jaan Ho Maroon Color Sadiya
Man Kare Kas Lihi Bhar Akavariya Ho
Jaan Maare Jaan Ho Maroon Color Sadiya

भोजपुरी संगीत जगत के लोकप्रिय गायक नीलकमल सिंह और सुप्रसिद्ध गायिका कल्पना पटवारी ने मिलकर एक नया रोमांटिक गीत "मरून कलर सड़िया" प्रस्तुत किया है, जो श्रोताओं के बीच तेजी से लोकप्रिय हो रहा है। यह गीत आगामी भोजपुरी फिल्म "फसल" का हिस्सा है, जिसके बोल प्यारे लाल यादव ने लिखे हैं और संगीत ओम झा ने तैयार किया है।

गीत की शुरुआत मधुर संगीत से होती है, जहां नायक नायिका की मीठी मुस्कान और उसकी मरून रंग की साड़ी की तारीफ करता है। पंक्तियाँ जैसे "देखतानी मीठी मीठी मुस्की तू मारs तारs, टूकू टूकू अइसे काहे निहारs तारs" नायक की भावनाओं को बखूबी व्यक्त करती हैं। आगे, "जान मारे जान हो मरून कलर सड़िया, मन करे कस लिहिं भर अकवरिया हो" जैसी पंक्तियाँ नायक की मोहकता और आकर्षण को दर्शाती हैं।

नीलकमल सिंह और कल्पना पटवारी की सुमधुर आवाज़ों ने गीत में जान डाल दी है, जबकि ओम झा का संगीत संयोजन गीत को और भी मधुर बनाता है। प्यारे लाल यादव के लिखे बोल नायक-नायिका के बीच की छेड़छाड़ और रोमांटिकता को खूबसूरती से उकेरते हैं।

यदि आप एक ऐसा भोजपुरी गीत सुनना चाहते हैं जो रोमांस और मधुरता से भरपूर हो, तो "मरून कलर सड़िया" आपके लिए एक बेहतरीन विकल्प है।

आप इस गीत का आनंद नीचे दिए गए लिंक पर क्लिक करके ले सकते हैं :-