Album - संतोष पागल
Song - Santosh Pagal
Singer - Ankush Raja, Shivani Singh
Lyrics - Yadav Lallu
Music - Shyam Sundar

-- म्यूजिक --


भर देही सोनवा के सेट चाही
आ पटना में दु दु गो फ्लैट चाही
एक वन बीएचके एक टु बीएचके
एक में मैं रहूँगी और एक में जीम करुँगी
ओके जानू

भर देही सोनवा के सेट चाही
पटना में दु दु गो फ्लैट चाही

अरे ए करेजा तु जतना खर्चा करईबु हम ओतना खर्चा करब
ओकरा खातिर हम भागल ना हई
आजदी हमरा छोर के गईलू त बुझ लीहs
हम संतोष पागल ना हई

बनबु जे जादा तु चिरई उड़नबाज हो
त बुझ लिहs मरद हम हई रंगबाज हो
त बुझ लिहs मरद हम हई रंगबाज हो

तु जानत हsव की हम ग्रेड ए पवले हई


-- म्यूजिक --

पाना पs चड़ी रोजाना के खारचा
जेतना हमसे करईबे रे
तोरा से बेसी हम लेले बानी शिक्षा
पिछा छोड़ा नहीं पईबे रे
अच्छा
की प्यार में हिसाब ना करs
मsहौल ना खराब करs
बुझलs
अरे ए करेजा जेतना तोहरा से रात में बात कईले बानी न
ओतना केहु औरी खातिर जागल ना हई
लेकिन जदि तु हमर दिल तुरलु त बुझ लीहs
हम संतोष पागल ना हई

बनबु जे जादा तु चिरई उड़नबाज हो
त बुझ लिहs मरद हम हई रंगबाज हो
त बुझ लिहs मरद हम हई रंगबाज हो

मारब न एके फाइट की एको भाषा ना बोलबs
कावनों बिसय मे


-- म्यूजिक --

सब लेके प्यारी गद्दारी जे करबू
अंकुश के देखबू उपsदर हो
मनबू ना बात औकात पे लेया देब
लव मे हो जाला मर्डर हो
मारब न एके फाइट मे लगबs लहू फेके
आय
की लालू झूठे इंगलिश पढबs हो
कही की कुछ ना उखड़बs हो
हावा बनाव तारs
अरे ए करेजा हम बरसी ला
खाली गरजेवाला बादल ना हई
आ जदी हमारा के छोड़ के गइलू त भूझ लीहs
हम संतोष पागल ना हई

बनबु जे जादा तु चिरई उड़नबाज हो
त बुझ लिहs मरद हम हई रंगबाज हो
त बुझ लिहs मरद हम हई रंगबाज हो

तु जानत हsव की हम ग्रेड ए पवले हई
पोल नियन खड़ा हो जबे

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Santosh Pagal - Ankush Raja & Shivani Singh (Bhojpuri Song Lyrics)


-- Music --

Bhar Dehi Sonava Ke Set Chahi
Aa Patna Me Du Du Go Flate Chahi

Ek One BHK Ek Two BHK
Ek Me Main Rahungi Aur Ek Me Gym Karungi
Oke Jaanu

Bhar Dehi Sonava Ke Set Chahi
Aa Patna Me Du Du Go Flate Chahi

Are A Kareja Tu Jatana Kharcha Karaibu Ham Otana Kharcha Karab
Okara Khatir Ham Bhagal Na Hai
Aa Jadi Hamara Chhor Ke Gailu Ta Bujh Liha
Ham Santosh Paagal Na Hai

Banabu Je Jada Tu Chirai Udanabaj Ho
Ta Bujh Liha Marad Ham Hae Rangabaj Ho
Ta Bujh Liha Marad Ham Hae Rangabaj Ho

Tu Janat Hawa Ke Ham Gred A Pavale Hae


-- Music --


 Pana Pa Chadi Rojana Ke Kharcha
Jetana Hamase Karaibe Re
Tora Se Besi Ham Lele Bani Shiksha
Pichha Chhoda Nahi Paibe Re
Achha
Ki Pyar Me Hisab Na Kara
Mahaul Na Kharab Kara
Bujhala
Are A Kareja Jetana Tohara Se Rat Mein Baat Kaile Bani Na
Otana Kehu Auri Khatir Jagal Na Hae
Lekin Jadi Tu Hamar Dil Turalu Ta Bujh Leha
Ham Santosh Pagal Na Hae

Banabu Je Jada Tu Chirai Udanabaj Ho
Ta Bujh Liha Marad Ham Hae Rangabaj Ho
Ta Bujh Liha Marad Ham Hae Rangabaj Ho

Marab Na Eke Phait Ki Eko Bhasha Na Bolaba
Kavano Bisay Me


-- Music --


Sab Leke Pyari Gaddari Je Karabu
Ankush Ke Dekhabu Upadar Ho
Manabu Na Baat Aukat Pe Leya Deb
Love Me Ho Jala Mardar Ho
Marab Na Eke Phait Me Lagaba Lahoo Pheke
Aay
Ki Lalu JhutheEnglish Padhaba Ho
Kahi Ke Kuchh Na Ukhadaba Ho
Hawa Banav Tara
Are A Kareja Ham Barasi La
Khalee Garajewala Badal Na Hae
Aa Jadei Hamara Ke Chhod Ke Gailu Ta Bhujh Liha
Ham Santosh Pagal Na Hae

Banabu Je Jada Tu Chirai Udanabaj Ho
Ta Bujh Liha Marad Ham Hae Rangabaj Ho
Ta Bujh Liha Marad Ham Hae Rangabaj Ho

Tu Janat Haw Ki Ham Grade A Pavale Hae
Pol Niyan Khada Ho Jayabe

भोजपुरी संगीत जगत के लोकप्रिय गायक जोड़ी अंकुश राजा और प्रतिभाशाली गायिका शिवानी सिंह ने मिलकर एक नया धमाकेदार गीत "संतोष पागल" प्रस्तुत किया है। इस गीत के बोल यादव लल्लू ने लिखे हैं, जबकि संगीत श्याम सुंदर ने तैयार किया है। गीत में अभिनेत्री अनीशा पांडे ने अपने शानदार नृत्य से चार चांद लगाए हैं।

गीत की शुरुआत नायिका की मांगों से होती है, जहां वह नायक से सोने के आभूषण और पटना में दो फ्लैट की इच्छा व्यक्त करती है। नायक उसे समझाता है कि वह इतना खर्च नहीं कर सकता और उसे छोड़ने की धमकी देता है, यह कहते हुए कि वह "संतोष पागल" नहीं है। गीत में नायक-नायिका के बीच की छेड़छाड़ और हास्यपूर्ण संवादों को मजेदार तरीके से प्रस्तुत किया गया है।

अंकुश राजा और शिवानी सिंह की सुमधुर आवाज़ों ने इस गीत में जान डाल दी है। उनकी केमिस्ट्री और भावपूर्ण गायन श्रोताओं को मंत्रमुग्ध कर देता है। संगीतकार श्याम सुंदर ने पारंपरिक भोजपुरी धुनों के साथ आधुनिक संगीत का समावेश कर गीत को और भी आकर्षक बना दिया है। अनीशा पांडे का ऊर्जावान नृत्य और पवन पाल का निर्देशन वीडियो को और भी मनोरंजक बनाते हैं।