Album - माल के चक्कर मे 2 
Song - Mal ke Chakkar Me - 2
Singer - Neelkamal Singh
Lyrics - Ashutosh Tiwari
Music -  Priyanshu Singh


—— म्यूज़िक ——


बुझनी सरीफ उ खेलाड़ बिया बड़की
अरे बोलs बोलs
बुझनी सरीफ उ खेलाड़ बिया बड़की
होखे ना भरोसा हमार मन गईल भड़की
टूट गईल दिल अब पटाईब नाही लड़की

अरे टूट गईल दिल अब पटाईब नाही लड़की


—— म्यूज़िक ——


दोसरे नु प्यार हमार भईल बा प्यार के
गम ना भुलाई भकुवाई गाँजा मार के
अरे आगे बोलs
हमरा दिल पs चलईली अखरोट हो
लागल चोट हो गईनी लोट हो

मिलत रही ओयो में अगोरतानी सड़की
हाथ बाटे खाली अभी चलsतावे कड़की
टूट गईल दिल अब पटाईब नाही लड़की

अरे टूट गईल दिल अब पटाईब नाही लड़की


—— म्यूज़िक ——

 
अंखिया से हमरा गिरत बाटे आंसू
ओकरे रुमाल से पोछेले प्रियांशु

नीलकमल के देई गईली गम हो
बेवफा उs बेसरम हो
नाम जदि लेब तs फलानी जईहे पड़की
नाम जदि लेब तs फलानी जईहे पड़की
टूट गईल दिल अब पटाईब नाही लड़की

अरे टूट गईल दिल अब पटाईब नाही लड़की

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maal ke Chakkar Me 2 – Neelkamal Singh (Bhojpuri Song Lyrics)


-- Music --

Bujhani Sarif U Khelad Biya Badki
Are Bola Bola
Bujhani Sarif U Khelad Biya Badki
Hokhe Na Bharosa Hamar Man Gaili Bhadki
Toot Gail Dil Ab Pataib Nahi Ladki

Are Toot Gail Dil Ab Pataib Nahi Ladki

-- Music --

Dosare Nu Pyar Hamar Bhail Ba Pyar Ke
Gam Na Bhulai Bhakuwai Ganja Maar Ke
Are Aage Bola
Hamara Dil Pa Chalaili Akharot Ho
Lagal Chot Ho Gaini Lot Ho

Milat Rahi Oyo Me Agora Tani Sadki
Hath Bate Khali Abhi Chalatawe Kadki
Toot Gail Dil Ab Pataib Nahi Ladki

Are Toot Gail Dil Ab Pataib Nahi Ladki

-- Music --

Ankhiya Se Hamra Girat Bate Aansu
Okare Rumal Se Pochhele Priyanshu

Neelkamal Ke Dei Gaili Gam Ho
Bewfa U Besaram Ho
Naam Jadi Leb Ta Falani Jaihe Padaki
Naam Jadi Leb Ta Falani Jaihe Padaki
Toot Gail Dil Ab Pataib Nahi Ladki

Are Toot Gail Dil Ab Pataib Nahi Ladki

नीलकमल सिंह का नया भोजपुरी गीत "माल के चक्कर में 2" हाल ही में रिलीज़ हुआ है, जो श्रोताओं के बीच तेजी से लोकप्रिय हो रहा है। इस गाने के बोल अशुतोष तिवारी ने लिखे हैं, जबकि संगीत प्रियांशु सिंह ने दिया है। गीत में नायक के दिल टूटने और उसके बाद की भावनाओं को दर्शाया गया है, जिसमें वह अपने दर्द और निराशा को व्यक्त करता है।

गीत की शुरुआत में, नायक कहता है, "बुझनी सरीफ उ खेलाड़ बिया बड़की, होखे ना भरोसा हमार मन गईल भड़की," जो उसके दिल टूटने और विश्वासघात की भावना को प्रकट करता है। आगे, वह अपने दर्द को भुलाने के लिए विभिन्न प्रयासों का जिक्र करता है, जैसे "गम ना भुलाई भकुवाई गाँजा मार के।" गीत के अंत में, नायक अपनी बेवफा प्रेमिका को याद करते हुए कहता है, "नीलकमल के देई गईली गम हो, बेवफा उs बेसरम हो।"

यदि आप दिल टूटने और प्रेम में धोखे की भावनाओं को समझने वाले गीतों के शौकीन हैं, तो "माल के चक्कर में 2" आपके लिए एक बेहतरीन विकल्प है। इस गीत के बोल और संगीत दिल को छू लेने वाले हैं, जो आपको नायक की भावनाओं से जोड़ देंगे।

आप इस गाने का आनंद नीचे दिए गए लिंक पर क्लिक करके ले सकते हैं: