Album - एगो बात बताई
Song - Ego Baat Batai
Singer - Khesari Lal Yadav, Shilpi Raj
Lyrics - Azad Singh
Music - Vishal Singh


-- म्यूजिक --


नइखे देहियां में हीरा मोती जड़ल
हs
तबो लाफुआ सs पिछे बाडे पड़ल
आई एम नॉट लफुवा ओरिजिन लवर

नइखे देहियां में हीरा मोती जड़ल
तबो लाफुआ सs पिछे बाडे पड़ल
त अपना पाजारा में हामरा के आवे देबू का
भतार हवs का
त एगो बात बताई त बतावे देबू का
लाईल बानी सेनूरा लगावे देबू का
जवनिया के जातारा बनावे देबू का
यारवा के डुबकी लगावे देबू का
ना भगबो लो

-- म्यूजिक --


सेनूरा लगावल मजाक हवे का
पागल के ताहsर दिमाग हवे का
समझ मे नईखे आवत तोहके का बोलs तरs

दिल जाहा लागे दिमाग ना लागे
पुछ लेनी ऐसे की ख़राब ना लागे
हटs
त अपना दिलवा में चदरा बिछावे देबू का
त एगो बात बताई त बतावे देबू का
लाईल बानी सेनूरा लगावे देबू का
अरे साले भर में सोहर गवावे देबू का
पूड़ी हरियर बटवावे देबू का

-- म्यूजिक --


कइसे भरोसा तोहार करी हो
कवन गारंटी पs प्यार करी हो
बतावs

भले खेसारी बिहारी होवे हो
सगरी मजुंवा प भारी होवे हो
अच्छा जी
त अजदवों के लभ संदारे देबू का
त एगो बात बताई त बतावे देबू का
लाईल बानी सेनूरा लगावे देबू का
अरे सझीए के सेजिया सजावे देबू का
बबुवा के मनसा पुरावे देबू का
हमनियों के भाऊजी बनावे देबू का
यारवा के सेनूरा लगावे देबू का

मान जो बूची फायदा मे रहबे

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ego Baat Batai - Khesari Lal Yadav & Shilpi Raj (Bhojpuri Song Lyrics)


-- Music --


Naikhe Dehiya Me Heera Moti Jadal
Ha...
Tabo Lafua Sa Pichhe Bade Padal
I Am Not Lafua Orijin Lover

Naikhe Dehiya Me Heera Moti Jadal
Tabo Lafua Sa Pichhe Bade Padal
Ta Apna Pazara Men Hamra Ke Aave Debu Ka
Bhatar Hawa Ka
Ta  Ego Baat Batai Ta Batawe Debu Ka
Lail Bani Senura Lagave Debu Ka
Jawaniya Ke Jatara Banawe Debu Ka
Yarva Ke Dubki Lagawe Debu Ka
Na Bhgabo Lo


-- Music --


Senoura Lagawal Mazak Hawe Ka
Pagal Ke Tahara Dimag Have Ka
Samajh Me Naikhe Aavat Tohke Ka Bola Tara

Dil Jaha Lage Dimag Na Lage
Puchh Leni Aese Ki Kharab Na Lage
Hata
Ta Apna Dilva Me Chadara Bichhawe Debu Ka
Ta  Ego Baat Batai Ta Batawe Debu Ka
Lail Bani Senura Lagave Debu Ka
Are Sale Bhar Men Sohar Gavawe Debu Ka
Pudi Hariyar Batavawe Debu Ka


-- Music --


Kaise Bharosa Tohar Kari Ho
Kavan Garanti Pa Pyar Kari Ho
Batava

Bhale Khesari Bihari Hawe Ho
Sagri Majunwa Pa Bhari Hawe Ho
Acha Ji
Ta Ajadavo Ke Labh Sandare Debu Ka
Ta  Ego Baat Batai Ta Batawe Debu Ka
Lail Bani Senura Lagave Debu Ka
Are Sajhiye Ke Sejiya Sajave Debu Ka
Babuwa Ke Mansa Purave Debu Ka
Hamniyon Ke Bhauji Banawe Debu Ka
Yarva Ke Senura Lagawe Debu Ka

Man Jo Buchi Fayda Me Rahabe

भोजपुरी संगीत जगत के सुपरस्टार खेसारी लाल यादव और लोकप्रिय गायिका शिल्पी राज ने मिलकर एक नया धमाकेदार गीत "एगो बात बताई" प्रस्तुत किया है। इस गीत के बोल आज़ाद सिंह ने लिखे हैं, जबकि संगीत विशाल सिंह ने तैयार किया है। गीत का निर्देशन पवन पाल ने किया है, और इसमें अभिनेत्री रानी ने अपने शानदार नृत्य से चार चांद लगाए हैं।

गीत की शुरुआत नायक द्वारा नायिका की सुंदरता की तारीफ से होती है, जहां वह कहता है कि भले ही उसके शरीर में हीरा-मोती नहीं जड़े हैं, फिर भी वह उसकी ओर आकर्षित है। नायक नायिका से अपने प्यार का इज़हार करते हुए सिंदूर लाने और शादी करने की बात करता है। नायिका उसे मजाकिया अंदाज में जवाब देती है, जिससे गीत में हास्य और रोमांस का सुंदर मिश्रण देखने को मिलता है।

खेसारी लाल यादव और शिल्पी राज की सुमधुर आवाज़ों ने इस गीत में जान डाल दी है। उनकी केमिस्ट्री और भावपूर्ण गायन श्रोताओं को मंत्रमुग्ध कर देता है। संगीतकार विशाल सिंह ने पारंपरिक भोजपुरी धुनों के साथ आधुनिक संगीत का समावेश कर गीत को और भी आकर्षक बना दिया है। अभिनेत्री रानी का ऊर्जावान नृत्य और पवन पाल का निर्देशन वीडियो को और भी मनोरंजक बनाते हैं।

यदि आप भोजपुरी संगीत के प्रेमी हैं और एक मजेदार, रोमांटिक गीत की तलाश में हैं, तो "एगो बात बताई" आपके लिए एक बेहतरीन विकल्प है।

आप इस गीत का आनंद नीचे दिए गए लिंक पर क्लिक करके ले सकते हैं :-