Album - मोबिल डालता
Song - Mobil Dalta
Singer - Vijay Chauhan
Lyrics - Vijay Chauhan
Music - Raushan Singh


-- म्यूजिक --
 

केहु सूखा डालता केहु गील डालता
अरे माइयो रे
होली हैं

केहु सूखा डालता केहु गील डालता
एगो मोर बा भतार की मोबिल डालता
ए एगो तोर बा भतार की मोबिल डालता

केहु काड़ा डालता केहु ढील डालता
एगो मोर बा भतार की मोबिल डालता
ए एगो तोर बा भतार की मोबिल डालता


-- म्यूजिक --

बुरा ना मानो होली हैं

होली हैं

आइल फागुन के दिनवा
उ एके महीनवा मे कईले बा दासा रे
भइल बाटे कमीनवा
बिगाड़ देता सिनवा चड़े जब नाशा रे

नाही अपना मेहरिया पs दाया करता
छिल बिल छिल बिल साड़ी साया करता
केहु खड़े खड़े डाले केहु हिल डालता
एगो मोर बा भतार की मोबिल डालता
ए एगो तोर बा भतार की मोबिल डालता
आरे मोर बा भतार की मोबिल डालता


-- म्यूजिक --

हमार उजर शारीरिया के
गतरे गतरिया भइल बाटे करिया हो
उ तs छुवे कमरिया करे बरियरिया
दिही केतना गरिया हो

बा रगरे उ गाल दुनू तरफ से
नाही छूटता छोड़वले ई सरफ से
रौशनवा विजाइया से मिल डालता
साला मोर बा भतार की मोबिल डालता
ए एगो तोर बा भतार की मोबिल डालता
रे रे  मोर बा भतार की मोबिल डालता

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mobil Dalta - Vijay Chauhan (Bhojpuri Holi Song Lyrics)

-- Music--

Kehu Sukha Dalta Kehu Geel Dalta
Are Maiyo Re
Holi Hain

Kehu Sukha Dalta Kehu Geel Dalta
Ago Mor Ba Bhatar Ki Mobil Dalta
A Ago Tor Ba Bhatar Ki Mobil Dalta

Kehu Kada Dalta Kehu Dhil Dalta
Ago Mor Ba Bhatar Ki Mobil Dalta
A Ago Tor Ba Bhatar Ki Mobil Dalta


-- Music--

Bura Na Mano Holi Hain

Holi Hain

Aaila Fagun Ke Dinawa
U Eke Mahinawa Me Kaile Ba Dasa Re
Bhail Bate Kaminawa
Bigad Deta Sinawa Chathe Jab Nasha Re

Nahi Apna Mehariya Pa Daya Karta
Chhil Bil Chhil Bil Sadi Saya Karta
Kehu Khade Khade Dale Kehu Hil Dalta
Ago Mor Ba Bhatar Ki Mobil Dalta
A Ago Tor Ba Bhatar Ki Mobil Dalta
Are Mor Ba Bhatar Ki Mobil Dalta


-- Music--


Hamar Ujar Shaririya Ke
Gatare Gatariya Bhail Bate Kariya Ho
U Ta Chhuwe Kamariya Kare Bariyariya
Dihi Ketna Gariya Ho

Ba Ragare U Gaal Dunu Taraf Se
Nahi Chhutata Chhodawale E Saraf Se
Raushanwa Vijaiya Se Mil Dalta
Sala Mor Ba Bhatar Ki Mobil Dalta
A Ago Tor Ba Bhatar Ki Mobil Dalta
Re Re Mor Ba Bhatar Ki Mobil Dalta

भोजपुरी संगीत के उभरते सितारे विजय चौहान ने होली के अवसर पर एक नया और जोशीला गीत "मोबिल डालता" प्रस्तुत किया है, जो श्रोताओं के बीच तेजी से लोकप्रिय हो रहा है। इस गीत के बोल विजय चौहान ने स्वयं लिखे हैं, जबकि संगीत रौशन सिंह ने तैयार किया है। गीत की शुरुआत "होली है" के पारंपरिक उद्घोष से होती है, जो श्रोताओं को तुरंत ही होली के रंगीन माहौल में ले जाती है।

गीत के बोलों में होली के दौरान होने वाली मस्ती और शरारतों का जिक्र है। उदाहरण के लिए, "केहु सूखा डालता, केहु गील डालता, एगो मोर बा भतार की मोबिल डालता" जैसी पंक्तियाँ होली की मस्ती और उत्साह को दर्शाती हैं। गीत में नायक अपनी पत्नी के साथ होली के दौरान होने वाली शरारतों और मज़ाक को मजेदार तरीके से प्रस्तुत करता है।

विजय चौहान की ऊर्जावान आवाज़ और रौशन सिंह के संगीत संयोजन ने इस गीत को और भी आकर्षक बना दिया है। गीत में पारंपरिक होली धुनों के साथ आधुनिक बीट्स का समावेश किया गया है, जो युवाओं के साथ-साथ सभी आयु वर्ग के लोगों को आकर्षित करता है।