Album - लव कs लs सब होई
Song - Love Kala Sab Hoi
Singer - Khesari Lal Yadav, Priyanka Singh
Lyrics - Azad Singh, Pyare Lal Yadav ''Kaviji''
Music - Ashish Verma

 तोरे प्यार में पागल बानी
रतिया भर जागल बानी
घरवा से भागल बानी
ए जानम
ना भगबs
ए जानम


-- म्यूजिक --


राजा हमरो जवानी खर्चीला बा
बाकी पॉकेट तोहार तनी ढीला बा
अढाई बीघा बेच देहनी
अब का घरवो बेचवईबे

ए राजा हमरो जवानी खर्चीला बा
बाकी पॉकेट तोहार तनी ढीला बा
लागे तोहरा कुछऊ ना अब होई
जब जब कहबू तब होई
आ लव कs लs सब होई
जब जब कहबू तब होई
आ लव कs लs सब होई


-- म्यूजिक --


दुई साल से हो गईल ज्यादा
पूरा कईलs ना एकहू वादा
टिप टॉप में हम तs रही
तू त कहब रहे के सादा
हो पीछे पीछे खाली तू घुमाव तारू हो
चुमल चाहि ओठवा ना चुमाव तारू हो
जवन चाहिले तोहरा से कब होई

जब जब कहबू तब होई
आ लव कs लs सब होई
जब जब कहबू तब होई
आ लव कs लs सब होई


-- म्यूजिक --


देते दिल बदल तs ना जईबs
लेके टेस्ट तू भाव तs ना खईबs
जब काम निकल जाई तोहरो
फेर दोसरा पs चरखा चलईबs
हो प्यारे लाल आजाद तs गवाह बाड़े हो
आशीष सोनू भी देती सलाह बाड़े हो
पूरा कहिया खेसारी तलब होई

जब जब कहबू तब होई
लव कs लs सब होई
जब जब कहबू तब होई
लव कs लs सब होई

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Love Kala Sab Hoi - Khesari Lal Yadav & Priyanka Singh (Bhojpuri Song Lyrics)


Tore Pyar Men Pagal Bani
Ratiya Bhar Jagal Bani
Gharwa Se Bhagal Bani
Ye Jaanam
Na Bhagaba
Ye Jaanam

-- Music --


Raja Hamro Javani Kharchila Ba
Baki Pocket Tohar Tani Dhila Ba
Adai Bigha Bech Dehni

Ab Ka Ghrvo Bechvaibe

Ae Raja Hamro Javani Kharchila Ba
Baki Pocket Tohar Tani Dhila Ba
Lage Tohra Kuchhau Na Ab Hoi
Jab Jab Kahabu Tab Hoi
Aa Love Ka La Sab Hoi
Jab Jab Kahabu Tab Hoi
Aa Love Ka La Sab Hoi


-- Music --


Dui Sal Se Ho Gail Jyada
Pura Kaila Na Ekahu Vada
Tip Top Me Ham Ta Rahi
Tu Ta Kahab Rahe Ke Sada
Ho Pichhe Pichhe Khali Tu Ghumaw Taru Ho
Chumal Chahi Othva Na Chumaw Taru Ho
Javan Chahile Tohra Se Kab Hoi

Jab Jab Kahabu Tab Hoi
Aa Love Ka La Sab Hoi
Jab Jab Kahabu Tab Hoi
Aa Love Ka La Sab Hoi


-- Music --


Dete Dil Badal Ta Na Jaiba
Leke Test Tu Bhav Ta Na Khaiba
Jab Kam Nikal Jai Tohro
Fer Dosra Pa Charkha Chalaiba
Ho Pyare Lal Azad Ta Gavah Bade Ho
Ashis Sonu Bhi Deti Salah Bade Ho
Pura Kahiya Khesari Talab Hoi

Jab Jab Kahabu Tab Hoi
Aa Love Ka La Sab Hoi
Jab Jab Kahabu Tab Hoi
Aa Love Ka La Sab Hoi

भोजपुरी संगीत जगत के सुपरस्टार खेसारी लाल यादव और प्रियंका सिंह की जोड़ी ने एक बार फिर से धमाल मचाया है अपने नए गीत "लव कऽ लऽ सब होई" के साथ। इस गीत के बोल आज़ाद सिंह और प्यारे लाल यादव 'कवि जी' ने लिखे हैं, जबकि संगीत आशीष वर्मा ने तैयार किया है।

गीत की शुरुआत नायिका के इस संवाद से होती है कि वह अपने प्रेमी के प्यार में पागल हो गई है, रात भर जागती है और घर से भाग आई है। इसके जवाब में नायक उसे समझाता है कि वह उसे भगाने के पक्ष में नहीं है। गीत में नायक-नायिका के बीच की छेड़छाड़ और रोमांटिक संवादों को मजेदार तरीके से प्रस्तुत किया गया है।

खेसारी लाल यादव और प्रियंका सिंह की सुमधुर आवाज़ों ने इस गीत में जान डाल दी है। उनकी केमिस्ट्री और भावपूर्ण गायन श्रोताओं को मंत्रमुग्ध कर देता है। संगीतकार आशीष वर्मा ने पारंपरिक भोजपुरी धुनों के साथ आधुनिक संगीत का समावेश कर गीत को और भी आकर्षक बना दिया है।

यदि आप भोजपुरी संगीत के प्रेमी हैं और एक मधुर, रोमांटिक गीत की तलाश में हैं, तो "लव कऽ लऽ सब होई" आपके लिए एक बेहतरीन विकल्प है।

आप इस गीत का आनंद नीचे दिए गए लिंक पर क्लिक करके ले सकते हैं :-