Album - केला मोसम्मी
Song -  Kela Mausami
Singer - Ritesh Pandey, Shilpi Raj
Lyrics - Chandan Yaduvanshi
Music - Chhotu Rawat

-- म्यूजिक --

 
का तू लेब ए बाबू बतावs जरा
बोलो आपन मूँह खोल के

ह ह सस्ता में सारा व्यवस्था होई
टेन्सन कर ना भाव मोल के
त लेबे देबे में जोड़ी हामार जमी
त बोल का का चाही
एक दर्जन केला देद दुई गो मोसम्मी
का

आरे एक दर्जन केला देद दुई गो मोसम्मी


-- म्यूजिक --

 
आरे कवन फल अउरी रखले बाड़ू
कपड़ा से काहे ढकले बाड़ू
रसदार बा ई अनार बा
ह लेजा लेजा बड़ी मजेदार बा
हुजूर हो खजूर बाटे वेरी यम्मी
त तऊल दी का
ना हो
एक दर्जन केला देद दुई गो मोसम्मी
ए हो एक दर्जन केला देद दुई गो मोसम्मी


-- म्यूजिक --


ए हो सेव कश्मीरी तोहार लाले बाटे
देखे में पूरा कमाले बाटे
विटामिन भरल भरपूर बा
एकर चर्चा होखत दूर दूर बा
चंदन नींबू मांगेले असमी
ठीक बा लेल
एक दर्जन केला देद दुई गो मोसम्मी
ए हो एक दर्जन केला देद दुई गो मोसम्मी
 
==================================================================

Kela Mausammi - Ritesh Pandey & Shilpi Raj (Bhojpuri Song Lyrics)


-- Music --


Ka Tu Leba Ae Babu Bataw Jara
Bolo Aapan Mooh Khol Ke

Ha Ha Sasta Me Sara Vyawastha Hoi
Tension Kara Na Bhav Mol Ke

Ta Lebe Debe Me Jodi Hamar Jami
Ta Bola Ka Ka Chahi
Ek Darjan Kela Deda Dui Go Mausammi
Ka

Ek Darjan Kela Deda Dui Go Mausammi
 

-- Music --


Aare Kawan Phal Auri Rakhale Badu

Kapada Se Kahe Dhakale Badu
Rasdar Ba E Anar Ba
Ha Leja Leja Badi Majedar Ba

Hujur Ho Khajur Bate Very Yammi
Ta Taul Di Ka
Na Ho
Ek Darjan Kela Deda Dui Go Mausammi
E Ho Ek Darjan Kela Deda Dui Go Mausammi


-- Music--


E Ho Sev Kashmiri Tohar Lale Bate

Dekhe Me Pura Kamale Bate

Vitamin Bharal Bharpur Ba
Ekar Charcha Hokhat Dur Dur Ba

Chandan Ritesh Nimbu Mangele Asami
Thik Ba Lela
Ek Darjan Kela Deda Dui Go Mausammi
E Ho Ek Darjan Kela Deda Dui Go Mausammi

"केला मोसम्मी" रितेश पांडे और शिल्पी राज का एक नया भोजपुरी गीत है, जो 2025 में रिलीज़ हुआ है। इस गाने के बोल चंदन यादववंशी ने लिखे हैं, जबकि संगीत छोटू रावत ने तैयार किया है। गीत का निर्देशन दीपांश सिंह ने किया है और कोरियोग्राफी असलम खान ने संभाली है.

गीत के बोलों में एक मजेदार संवाद है, जहां पुरुष और महिला पात्र एक-दूसरे से चुम्मा (चुंबन) की मांग और उसकी कीमत पर बातचीत करते हैं। महिला कहती है कि वह इंस्टाग्राम की रानी है और उसके लाखों फैन हैं, इसलिए वह आसानी से चुम्मा नहीं देगी। वहीं, पुरुष उसे मनाने की कोशिश करता है और कहता है कि वह उसे खुश करने के लिए तैयार है। गाने के बोल और संगीत की ऊर्जा इसे एक डांस नंबर बनाती है, जो पार्टियों और समारोहों में खूब बजाया जा रहा है。

इस गाने का वीडियो यूट्यूब पर उपलब्ध है, जहां इसे दर्शकों से सकारात्मक प्रतिक्रिया मिल रही है। रितेश पांडे और शिल्पी राज की जोड़ी, आकर्षक लोकेशंस, रंगीन सेट्स और शानदार कोरियोग्राफी के साथ इस गाने को और भी खास बनाती है। यदि आप भोजपुरी संगीत के प्रेमी हैं, तो "केला मोसम्मी" गाना आपकी प्लेलिस्ट में जरूर शामिल होना चाहिए।

आप इस गाने का आनंद नीचे दिए गए लिंक पर क्लिक करके ले सकते हैं: