Album - लहंगवा रंगब
Song - Lahangwa Rangab
Singer - Pawan Singh, Shivani Singh
Lyrics - Ashutosh Tiwari
Music - Priyanshu Singh
सारा रा रा होली हैं
-- म्यूजिक --
रंग खेली बाकी हेली ना दुआरी जीजा जी
बुझी साली के ना माल सरकारी जीजा जी
ए जीजा जी अरे ए जीजा जी
आय हाय
रंग खेली बाकी हेली ना दुआरी जीजा जी
बुझी साली के ना माल सरकारी जीजा जी
फुसलाई जनी बोली मीठ बोलिया बोलिया
तs हर साल याद साली रखबू असो के होलीया
होली है
की आगवा लहंगवा रंगब
की आगवा लहंगवा रंगब
का जी
पिछवा से चोलिया
की आगवा लहंगवा रंगब पिछवा से चोलिया
अच्छा
-- म्यूजिक --
होली हs
बाटे चोख पिचकारी रंगदारी कs देबs
बरियारी कs देबs हो गsदारी कs देबs
सारा रा रा होली हैं
ढेर दिन से रखले बानी सबर कs के
साली हो कभर कs के
आ तुहु तs कही माजा लेते बाड़ू
सेट आपन लभर कs के
हई रे हई
जानी यारवा तs चल जाई गोलीया गोलीया
तs हर साल याद साली रखबू असो के होलीया
होली है
की आगवा लहंगवा रंगब
की आगवा लहंगवा रंगब
का
पिछवा से चोलिया
आगवा लहंगवा रंगब पिछवा से चोलिया
सारा रा रा होली हैं
-- म्यूजिक --
हमार सउसे शरीर पावन पाला कs देबs
जाके आशु पीरियांशु से हाला कs देबs
सारा रा रा होली हैं
साली हो कुछवू ना जानी कोई
आ देह पानी पानी होई
रंगवा डलाई जब भीतर
तs पवीतर जवानी होई
हई रे हई
आ सब नास देब चादरा खोलीया खोलीया
तs हर साल याद साली रखबू असो के होलीया
होली है
की आगवा लहंगवा रंगब
की आगवा लहंगवा रंगब
पिछवा से चोलिया
आगवा लहंगवा रंगब पिछवा से चोलिया
रंग रंग रंग
इहे होली हs
बुझतानी
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lahangawa Rangab - Pawan Singh & Shivani Singh (Bhojpuri Holi Song Lyrics)
Sara Ra Ra Holi Hain
-- Music --
Rang Kheli Baki Heli
Na Duari Jija Ji
Bujhi Sali Ke Na Maal Sarakari Jija Ji
Bujhi Sali Ke Na Maal Sarakari Jija Ji
A Jija Ji Are A Jija Ji
Aay Haay
Rang Kheli Baki Heli Na Duari Jija Ji
Bujhi Sali Ke Na Maal Sarakari Jija Ji
Bujhi Sali Ke Na Maal Sarakari Jija Ji
Phusalai Jani Boli Meeth Boliya Boliya
Ta Har Saal Yaad Sali Rakhabu Aso Ke Holiya
Holi Hai
Ki Aagava Lahangawa
Rangab
Ki Aagava Lahangawa Rangab
Ka Ji
Pichhava Se Choliya
Ki Aagava
Lahangawa Rangab Pichhava Se Choliya
Achha
-- Music --
Holi Ha
Bate
Chokh Pichakari Rangadari Ka Deba
Bariyari Ka Deba Ho Gadari Ka Deba
Sara Ra Ra Holi Hain
Dher Din Se Rakhale Bani Sabar Ka Ke
Sali Ho
Kabhar Ka Ke
Aa Tuhu Ta Kahi Maaja Lete Badu
Set Apan Labhar Ka Ke
Haee
Re Haee
Jani Yarava Ta Chal Jai Goliya Goliya
Ta Har Saal Yaad Sali Rakhabu Aso Ke Holiya
Holi Hai
Ki Aagava Lahangawa Rangab
Ki Aagava Lahangawa Rangab
Ka
Pichhava Se Choliya
Aagava Lahangawa Rangab Pichhava Se Choliya
Sara Ra Ra Holi Hain
-- Music --
Hamar Sause Sharir Pawan Pala
Ka Deba
Jake Aashu Piriyanshu Se Hala Ka Deba
Sara Ra Ra Holi Hain
Sali
Ho Kuchhawu Na Jani Koi
Aa Deh Pani Pani Hoi
Rangava Dalai Jab
Bhitar
Ta Pavitar Jawani Hoi
Haee Re Haee
Aa Sab Nas Deb Chadara
Kholiya Kholiya
Ta Har Saal Yaad Sali Rakhabu Aso Ke Holiya
Holi Hai
Ki Aagava Lahangawa Rangab
Ki Aagava Lahangawa Rangab
Pichhava Se Choliya
Aagava Lahangawa Rangab Pichhava Se Choliya
Rang Rang Rang
Ehe Holi Ha
Bujhatani
पवन सिंह और शिवानी सिंह की मधुर आवाज़ में सजा नया भोजपुरी होली गीत "लहंगवा रंगब" हाल ही में रिलीज़ हुआ है, जो श्रोताओं के बीच तेजी से लोकप्रिय हो रहा है। इस गीत में पवन सिंह और आस्था सिंह की जोड़ी ने अपने शानदार प्रदर्शन से दर्शकों का दिल जीत लिया है। गीत के बोल अशुतोष तिवारी द्वारा लिखे गए हैं, जबकि संगीत निर्देशन प्रियंशु सिंह ने किया है।
गीत के बोल होली के रंग-बिरंगे माहौल और मस्ती को बखूबी दर्शाते हैं। "रंग खेली बाकी हेली ना दुआरी जीजा जी, बुझी साली के ना माल सरकारी जीजा जी" जैसे बोल होली की मस्ती और उमंग को प्रकट करते हैं। गीत में पवन सिंह और आस्था सिंह की केमिस्ट्री और नृत्य ने दर्शकों को मंत्रमुग्ध कर दिया है।
0 टिप्पणियाँ