Album - Rangwa Gulaal Le Aileen
Song - Ae Ho Piya
Singer - Pawan Singh
Lyrics - Binay Bihari
Music - Rajesh Gupta


पिरा पिरितिया के पियर बा कईले
परदेशी प्रीतम ना पास
पल पल पहाड़ नियन लागे समईया
जियरा रहेला ए पिया 
तोहरा बिना हमार जिनगी उदास

बसंती बयार बहल सरसों फुलाइल
बसंती बयार बहल सरसों फुलाइल
ए हो पिया काहे बाड़s तू भुलाइल
ए हो पिया काहे बाड़s तू भुलाइल
अईलs ना तू तोहार चिट्ठी बा आईल
अईलs ना तू तोहार चिट्ठी बा आईल
ए हो पिया काहे बाड़s तू भुलाइल
ए हो पिया काहे बाड़s तू भुलाइल

---म्यूजिक---

परदेशी पियवा तोहार प्रीति सतावेला
आ फगुनी बेयरिया मारे जान

हो…
परदेशी पियवा तोहार पिरितिया सतावेला
आ फगुनी बेयरिया मारे जान
हाय…
पपीहा परान भइल ओठ बा झूराइल
पपीहा परान भइल ओठ बा झूराइल
ए हो पिया काहे बाड़s तू भुलाइल
ए हो पिया काहे बाड़s तू भुलाइल

---म्यूजिक---

बिनय बिहारी बालम बतिया बिचरीहs
सीसकेला सोरहों सिंगार हो…

हाय… बिनय बिहारी बालम बतिया बिचरीहs
सीसकेला सोरहों सिंगार हो ह...
ब्याकुल बिरह मे तोहरा बानी अकुलाइल
ब्याकुल बिरह मे तोहरा बानी अकुलाइल
ए हो पिया काहे बाड़s तू भुलाइल
ए हो पिया काहे बाड़s तू भुलाइल
ए हो पिया काहे बाड़s तू…
भुलाइल

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ae Ho Piya - Pawan Singh (Bhojpuri Holi Song Lyrics)


Pira Piritiya Ke Piyar Ba Kaile
Pardeshi Pritam Na Paas
Pal Pal Pahad Niyan Lage Samaiya
Jiyara Rahela Ae Piya
Tohra Bina Hamar Jinagi Udas

Basanti Bayar Bahal Sarson Fulail
Basanti Bayar Bahal Sarson Fulail
Ae Ho Piya Kahe Bada Tu Bhulail
Ae Ho Piya Kahe Bada Tu Bhulail
Aila Na Tu Tohar Chitthi Ba Aail
Aila Na Tu Tohar Chitthi Ba Aail
Ae Ho Piya Kahe Bada Tu Bhulail
Ae Ho Piya Kahe Bada Tu Bhulail

-- Music --

Pardeshi Piyawa Tohar Priti Satavela
Aa Faguni Beariya Mare Jan Ho…

Pardeshi Piyawa Tohar Piritiya Satavela
Aa Faguni Beariya Mare Jan
Hay…
Papiha Paran Bhail Otha Ba Jhurail
Papiha Paran Bhail Otha Ba Jhurail
Ae Ho Piya Kahe Bada Tu Bhulail
Ae Ho Piya Kahe Bada Tu Bhulail

-- Music --

Binay Bihari Balam Batiya Bichariha
Sisakela Soraho Singar Ho…

Hay…
Binay Bihari Balam Batiya Bichariha
Sisakela Soraho Singar Ho Ha...
Byakul Birah Me Tohra Bani Akulail
Byakul Birah Me Tohra Bani Akulail
Ae Ho Piya Kahe Bada Tu Bhulail
Ae Ho Piya Kahe Bada Tu Bhulail
Ae Ho Piya Kahe Bada Tu…
Bhulail

भोजपुरी संगीत के सुपरस्टार पवन सिंह ने होली के अवसर पर एक नया गीत "ए हो पिया" प्रस्तुत किया है, जो श्रोताओं के बीच तेजी से लोकप्रिय हो रहा है। इस गीत के बोल बिनय बिहारी ने लिखे हैं, जबकि संगीत राजेश गुप्ता ने तैयार किया है।

गीत में नायिका अपने परदेशी प्रेमी से विरह की पीड़ा व्यक्त करती है। वह कहती है कि उसकी प्रेम की प्यास बढ़ती जा रही है, और उसके बिना जीवन उदास है। बसंती बयार बह रही है, सरसों फूल रही है, लेकिन उसके प्रिय की अनुपस्थिति में सब कुछ अधूरा लगता है। नायिका अपने प्रेमी से पूछती है कि वह उसे क्यों भूल गया है, और उसकी चिट्ठी आने के बावजूद वह वापस क्यों नहीं आया।

पवन सिंह की भावपूर्ण आवाज़ और बिनय बिहारी के संवेदनशील बोल इस गीत को दिल को छू लेने वाला बनाते हैं। राजेश गुप्ता का संगीत गीत की भावना को और गहराई देता है, जिससे श्रोताओं को नायिका की व्यथा का अनुभव होता है।

यदि आप होली के मौके पर एक संवेदनशील और भावनात्मक गीत सुनना चाहते हैं, तो "ए हो पिया" आपके लिए एक बेहतरीन विकल्प है।

आप इस गीत का आनंद नीचे दिए गए लिंक पर क्लिक करके ले सकते हैं :-