Album - होली सरसो मे मनी
Song - Holi Sarso Me Mani
Singer - Tuntun Yadav, Prabha Raj 
Lyrics - Arun Bihari
Music - Vicky Vox

सारा रा रा
होली हैं
सारा रा रा
होली हैं

-- म्यूजिक --


मन बउराइल बाटे फगुनी बेयार मे
फगुनी बेआर मे हो फगुनी बेयार मे
होता ना जवानी कंट्रोल अब कूवार मे
होता ना कूवार मे हो होता ना कूवार मे
टेंशन क्यू लेती हो जब हम हैं

मन बउराइल बाटे फगुनी बेयार मे
होता ना जवानी कंट्रोल अब कूवार मे
आय हाय हाय हाय हाय
होलिया मे चोलीया तू कs द आके ढीले
हो ढीले…
आव ए करेजा

आव ए करेजा असो सरसो मे मिले
आव ए करेजा असो सरसो मे मिले
आरे मुंड बाटे बनल बानी चार पैक पीले
मुंड बाटे बनल बानी चार पैक पीले
का
आव तानी जान हो
हs
आरे आव तानी जान हम सरसो मे मिले
आव आव
आव तानी जान हम सरसो मे मिले
आव तानी जान हम
आज रातभर तेल पेरब
हs नू

-- म्यूजिक --

लेले अइहs गमछा बिछावल जाई हो
ओके
जानू खेतवा के आरी
हमहू डालब तुहु डलिहs पारा पारी हो
जानू धके आकावारी

सारा रा रा
आरे आज ना तs काल्ह परसो मे मनी
असो के होली सरसो मे मनी
साचों
आरे आज ना तs काल्ह परसो मे मनी
असो के होली सरसो मे मनी

भर पेट लगइहs रंग लाल चाहे पीले
हो पीले…
आव ए करेजा
काहा
आव ए करेजा असो सरसो मे मिले
आव ए करेजा असो सरसो मे मिले
आरे मुंड बाटे बनल बानी चार पैक पीले
मुंड बाटे बनल बानी चार पैक पीले
आव तानी जान हो
जल्दी आवs
आरे आव तानी जान हम सरसो मे मिले
आव तानी जान हम सरसो मे मिले
आव तानी जान हम
सब तेलहन झार देम
अच्छा

-- म्यूजिक --

जइसे जइसे कहब आज मsन से हो
सोना डलिहs पसन से
ओके
अरुन बिहारी टुनटुन फ़ैन बानी हो
हम तोहर बचपन से
आरे तहार सब सरधा पूरा हो जाई हो

उठाके बैठाके सुताके डालम
का
टरच के लाइट बूता के डालम
हs
उठाके बैठाके सुता के डालम
टरच के लाइट बूता के डालम

हिरिस मे गिरीस चुवाइह ना मोबीले
मोबीले…
आव ए करेजा
काहा
आव ए करेजा असो सरसो मे मिले
आव ए करेजा असो सरसो मे मिले
आरे मुंड बाटे बनल बानी चार पैक पीले
हs
मुंड बाटे बनल बानी चार पैक पीले
आव तानी जान हो
जल्दी थोड़ा आवs
आरे आव तानी जान हम सरसो मे मिले
आव तानी जान हम सरसो मे मिले
आव तानी जान हम

 दिल से बतावs खुस बाडू नू
ह हो

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Holi Sarso Me Mani - Tuntun Yadav & Prabha Raj (Bhojpuri Holi Song Lyrics)


Sara Ra Ra
Holi Hain
Sara Ra Ra 
Holi Hain

-- Music --

Man Baurail Bate Faguni Beyar Me
Faguni Beyar Me Ho Faguni Beyar Me
Hota Na Jawani Kantrol Ab Kuwar Me
Hota Na Kuwar Me Ho Hota Na Kuwar Me
Tension Kyu Leti Ho Jab Ham Hain

Man Baurail Bate Faguni Beyar Me
Hota Na Jawani Kantrol Ab Kuwar Me
Aay Haay Haay Haay Haay
Holiya Me Choliya Tu Ka Da Aake Dhile
Ho Dhile…
Aaw A Kareja

Aaw A Kareja Aso Saraso Me Mile
Aaw A Kareja Aso Saraso Me Mile
Aare Mund Bate Banal Bani Char Pack Pile
Mund Bate Banal Bani Char Pack Pile
Ka
Aaw Tani Jaan Ho
Ha
Aare Aaw Tani Jaan Ham Saraso Me Mile
Aaw Aaw
Aaw Tani Jaan Ham Saraso Me Mile
Aaw Tani Jaan Ham
Aaj Raat bhar Tel Perab
Ha Nu

-- Music --

Lele Aiha Gamachha Bichhawal Jai Ho
Oke
Jaanu Khetava Ke Aari
Hamahu Dalab Tuhu Daliha Para Pari Ho
Jaanu Dhake Aakawari

Sara Ra Ra
Aare Aaj Na Ta Kalh Paraso Me Mani
Aso Ke Holi Saraso Me Mani
 Sachon
Aare Aaj Na Ta Kalh Paraso Me Mani
Aso Ke Holi Saraso Me Mani

Bhar Pet Lagiha Rang Lal Chahe Pile
Ho Pile… 
Aaw A Kareja
Kaha
Aaw A Kareja Aso Saraso Me Mile
Aaw A Kareja Aso Saraso Me Mile
Aare Mund Bate Banal Bani Char Pack Pile
Mund Bate Banal Bani Char Pack Pile
Aaw Tani Jaan Ho
Jaldi Aawa
Aare Aaw Tani Jaan Ham Saraso Me Mile
Aaw Tani Jaan Ham Saraso Me Mile
Aaw Tani Jaan Ham
Sab Telahan Jhaar Dem
Achha

-- Music --

Jaise Jaise Kahab Aaj Man Se Ho
Sona Daliha Pasan Se
Oke
Arun Bihari Tuntun Fan Bani Ho
Ham Tohar Bachapan Se
Aare Tahaar Sab Saradha Pura Ho Jai Ho

Uthake Baithake Sutake Dalam
Ka
Tarach Ke Lait Buta Ke Dalam
Ha
Uthake Baithake Sutake Dalam
Tarach Ke Lait Buta Ke Dalam

Hiris Me Girees Chuvaih Na Mobile
Mobile…
Aaw E Kareja
Kaha
Aaw A Kareja Aso Saraso Me Mile
Aaw A Kareja Aso Saraso Me Mile
Aare Mund Bate Banal Bani Char Pack Pile
Mund Bate Banal Bani Char Pack Pile
Aaw Tani Jaan Ho
Jaldi Thoda Aaw
Aare Aaw Tani Jaan Ham Saraso Me Mile
Aaw Tani Jaan Ham Saraso Me Mile
Aaw Tani Jaan Ham

Dil Se Batawa Khus Badu Nu
Ha Ho

भोजपुरी संगीत जगत के लोकप्रिय गायक टुनटुन यादव और प्रतिभाशाली गायिका प्रभा राज ने मिलकर होली के अवसर पर एक नया धमाकेदार गीत "होली सरसो में मनी" प्रस्तुत किया है। इस गीत के बोल अरुण बिहारी ने लिखे हैं, जबकि संगीत विक्की वॉक्स ने तैयार किया है। गीत की शुरुआत "होली है" के जोशीले उद्घोष से होती है, जो श्रोताओं को तुरंत ही होली के रंगीन माहौल में ले जाती है।

गीत के बोलों में होली के पारंपरिक उत्साह और मस्ती को दर्शाया गया है। उदाहरण के लिए, "मन बउराइल बाटे फगुनी बेयार में, होता ना जवानी कंट्रोल अब कूवार में" जैसी पंक्तियाँ होली की उमंग और जोश को प्रकट करती हैं। इसके अलावा, "होलिया में चोलिया तू कs द आके ढीले, आव ए करेजा असो सरसो में मिले" जैसी पंक्तियाँ नायक-नायिका के बीच की छेड़छाड़ और रोमांटिकता को दर्शाती हैं।

टुनटुन यादव और प्रभा राज की जोड़ी ने अपनी ऊर्जावान आवाज़ और शानदार केमिस्ट्री से गीत में जान डाल दी है। संगीत संयोजन में पारंपरिक भोजपुरी धुनों के साथ आधुनिक बीट्स का समावेश किया गया है, जो युवाओं के साथ-साथ सभी आयु वर्ग के लोगों को आकर्षित करता है।

यदि आप इस होली पर एक नया और जोशीला गीत सुनना चाहते हैं, तो "होली सरसो में मनी" आपके लिए एक बेहतरीन विकल्प है।